Raul Musta võit eestlase koduklubi finaali ei viinud

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raul Must.
Raul Must. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Eile õhtul toimus Taani sulgpalli kõrgliigas teine poolfinaalmäng Raul Musta klubi Vendsysseli ja Team Skælskør-Slagelse vahel. Nädala alguses peetud esimese poolfinaali järel oli mängude seis 3-3 ja seega otsustas võitja, kumb klubi suudab korduskohtumises rohkem võidupunkte saada.

Vendsysseli jaoks algas õhtu hästi, kui Raul Must tõi esmalt klubile väärtusliku võidupunkti, alistades kolmes geimis Iirimaa esinumbri Scott Evansi 21-7, 21-23, 21-18. Vendsyssel sai veel võidud naiste üksikmängus ja segapaarismängus. Kuid viimaste mängudega teises meeste üksikmängus ning meeste ja naiste paarismängus suutis Team Skælskør-Slagelse viigistada. Finaali pääseja otsustas viimane kuldne geim, kus segapaarismängus Line Kjaersfeldt ja Anders Skaarup Rasmussen Team Skælskør-Slagelsest võitsid Vendsysseli eest mänginud Maria Helsboli ja Jacco Arendsi 21-11.

Musta klubil Vendsysselil seisavad ees nüüd pronksmedali kohtumised mai alguses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles