Reim: Küpros on seni näidanud meist paremaid tulemusi

Madis Kalvet, Nikosia
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti jalgpallikoondise peatreener Martin Reim.
Eesti jalgpallikoondise peatreener Martin Reim. Foto: JOHN THYS/AFP/scanpix

Eesti jalgpallikoondis kohtub laupäeval MM-valikmängus võõrsil Küprosega. Kui mõlemad meeskonnad on seni nelja mänguga kogunud kolm punkti, siis eestlaste juhendaja Martin Reim tõdes, et Küpros on näidanud paremaid tulemusi.

Kui Eesti alistas Gibraltari 4:0 ja kaotas 0:5 Bosnia ja Hertsegoviinale, 0:2 Kreekale ja 1:8 Belgiale, siis Küpros alistas Gibraltari 3:1 ja kaotas Bosnia ja Hertsegoviinale 0:2, Kreekale 0:2 ning Belgiale 0:3.

«Kui vaadata neid valikmänge, mis seni peetud, siis nende tulemused on meie omadest paremad,» tõdes Reim. «Nad on hästi ründav, tehniline ja kiire võistkond. Peame nende tugevusteks valmis olema ja otsima sealt välja ka omad võimalused.»

Reim tunnistas, et kõik Kreekas laagris olnud koondislased on mänguvalmis ja keegi vigastuse või haiguse küüsis ei vaevle.

«Märtsikuine valikmäng andis meile võimaluse tiimi paar päeva varem kokku kutsuda. See võimaldas rahulikumalt ka kõiki asju trennides teha. Esimesel päeval võtsime kokku viimase valikmängu Belgiaga ja üritasime sealt põhiprobleemid välja tuua ning need lahendada, et järgmine kord väljakul paremad olla. Sai treenitud kõiki elemente – nii mängulisi kui ka mänguväliseid.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles