Tagasihoidlik Eesti vs. mängu finaaliks tituleerinud Küpros

Madis Kalvet, Nikosia
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti jalgpallikoondise peatreener Martin Reim tõdes, Küpros on käimasolevas valiksarjas suutnud tugevamate tiimide vastu näidata võrreldes eestlastega paremaid esitusi.  Kui Eesti kaotas näiteks Belgiale 1:8, siis Küprosele lõid belglased (punases) kolm vastuseta väravat.
Eesti jalgpallikoondise peatreener Martin Reim tõdes, Küpros on käimasolevas valiksarjas suutnud tugevamate tiimide vastu näidata võrreldes eestlastega paremaid esitusi. Kui Eesti kaotas näiteks Belgiale 1:8, siis Küprosele lõid belglased (punases) kolm vastuseta väravat. Foto: SAKIS SAVVIDES/AFP/Scanpix

MM-valikmängus viimati novembris väljakul käinud Eesti koondise lõpetab üle nelja kuu kestnud pausi selles vallas ja asub heitlema Küprosega. Nagu tavaks, jagati matši eel pressikonverentsil muljeid seni tehtust ja vaadati ette ka mängule. Eestlaste pressikonverentsi põhjal võib tõdeda, et keskendumine mänguks on olnud tõsine ja suuri sõnu ei soovitud teha. Küprose leer teatas samas küllaltki avalikult, et võrdsete tiimide heitluses minnakse kolme punkti järele ja neile on see justkui finaal.

Kreekas Thessalonikis kohtumiseks valmistunud eestlased jõudsid mängupaika Nicosiasse pruuni jume, hea tuju, korras tervise ja kõrge võitlusvaimuga. Kui Küpros pidas alles kolmapäeval maavõistlusmängu Kasahstaniga, mis võideti 3:1, siis eestlased sarnasest võimalusest loobusid ning keskendusid heitluseks punktide peale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles