Darüssafaka hoidis võiduga edasipääsulootust elus

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Darüssafaka ja Moskva CSKA kohtumine.
Darüssafaka ja Moskva CSKA kohtumine. Foto: Alexey Filippov/Sputnik/Scanpix

Istanbuli Darüssafaka alistas korvpalli Euroliigas 73:67 Istanbuli Galatasaray ja võib endiselt unistada edasipääsust.

Brad Wanamaker tõi võitjatele 22, Will Clyburn 15 ja Scottie Wilbekin 13 punkti. Galatasaaray parim oli 17 punktiga Vladimir Micov. Darüssafakal on nüüd tabelis 14 võitu ja 14 kaotust, Barcelonale 54:67 kaotanud Belgradi Crvena Zvezdal aga 15 võitu ja 13 kaotust. Stratos Perperoglou tõi Barcelonale 17 ja Petteri Koponen 13 punkti, Crvena Zvezda poolel viskasid nii Nate Wolters, Luka Mitrovic kui ka Charles Jenkins 8 punkti.

Moskva CSKA oli 85:74 parem Kaasani Unicsist, Nando de Colo tõi võitjatele 22 punkti ning Miloš Teodosic viskas 12 punkti ja andis 12 korvisöötu. CSKA-l on tabelis 21 võitu ja seitse kaotust, Unicsil aga eelviimasena seitse võitu ja 21 kaotust.

Ka Madridi Real on kogunud 21 võitu ja seitse kaotust, viimati alistati 79:73 Pireuse Olympiacos. Nii Sergio Llull kui ka Anthony Randolph kogusid Reali poolel 21 punkti. Olympiacose parimaks kerkis 18 punktiga Nikola Milutinov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles