Galerii: Itaalia ja Albaania MM-valikmäng tuli kümneks minutiks katkestada

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Itaalia ja Albaania vaheline MM-valikmäng Palermos tuli teise poolaja alguses kümnekonnaks minutiks katkestada, sest Albaania fännid läksid pürotehnikaga hoogu, loopides seda ka väljakule.

Itaalia juhtis Daniele de Rossi avapoolaja penaltist 1:0, kui kohtunik Slavko Vincic meeskonnad 58. minutil riietusruumidesse kamandas. Politsei suutis siiski tribüünil korra majja lüüa ning kümme minutit hiljem mäng jätkus. Albaanlaste lootused kustutas 71. minutil lõplikult teise väravaga Ciro Immobile. Itaalia tähistas seega Gianluigi Buffoni karjääri 1000. mängu võiduga, lisaks hoidis Buffon oma värava puhtana.

Õhtu ühes oodatumas vastasseisus tegid Iirimaa ja Wales 0:0 viigi, ehkki Wales mängis Neil Taylori eemaldamise järel viimased paarkümmend minutit vähemuses. Teisipäeval Tallinnas maavõistlusmängus Eestiga kohtuv Horvaatia oli tänu Nikola Kalinici väravale 1:0 parem Ukrainast, Hispaania alistas 4:1 Iisraeli ja Island 2:1 Kosovo. Austria oli 2:0 parem Moldovast ja Makedoonia 3:0 Liechtensteinist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles