TTÜ naiskond asus pronksiseeriat Tallinna Ülikooli vastu juhtima

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TTÜ/Tradehouse´i naiskonna mängijad.
TTÜ/Tradehouse´i naiskonna mängijad. Foto: Tairo Lutter

Reedel tehti Tallinnas algust kolme võiduni peetava naiste võrkpalli meistriliiga pronksmedaliseeriaga, millest võtavad osa TTÜ/Tradehouse ja Tallinna Ülikool. Avavaatuses läks võitja selgitamiseks vaja nelja geimi.

Kui möödunud hooajal saavutas TTÜ naiskond hõbe- ja Tallinna Ülikool pronksmedali, siis tänavu teenib nimetatud naiskondadest medali vaid üks. Pronksmedaliseeria juhatas paremini sisse TTÜ esindus, võttes kodupubliku abiga 3:1 (22, -24, 17, 20) võidu, vahendas volley.ee.

Võõrustajate poolel tõusis üleplatsimängijaks Reelika Raap, kelle arvele kogunes 18 punkti. Erle Püvi lisasid võitjatele 16 (+10), Maali Kanemägi 12 ja Triin Veideman 10 punkti. Raili Kont-Kontson vastas külaliste poolel 15, Kristiina Raap 14 ja Dorit Heinastu 12 punktiga.

TTÜ naiskonna võidu võtmeks kujunes edukas tegutsemine pallingu vastuvõtul, kui Tallinna Ülikooli 37-protsendi vastu näidati 48-protsendilist täpsust, mis kandus edasi ka rünnakule, kus TTÜ oli parem numbritega 38%-34%. Võitjad olid edukamad ka blokipunktide ja pallinguässade arvestuses, jäädes peale vastavalt punktidega 10-8 ja 7-2. 

Põhiturniiril võitis TTÜ esindus kodusaalis peetud omavahelise vastasseisu Tallinna Ülikooli vastu 3:0 ja võõrsil toimunud mängu 3:2 resultaadiga. Seeria kordusmäng on kavas 26. märtsil kell 13 TLÜ kodusaalis, kolmandat korda tullakse väljakule 28. märtsil kell 18.30 taaskord TTÜ Spordihoones. Pühapäeval kell 17 jätkub ka finaalseeria, kui teises vaatuses võõrustab avamängu 0:3 tulemusega kaotanud Tartu Ülikool/Eeden viimaste aastate meistrit Kohila Võrkpalliklubi/E-Service`t. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles