Vassiljev: punkti võõrsilt on hea, kui tegemist ei ole just San Marinoga

Madis Kalvet, Nikosia
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konstantin Vassiljev üritab kohtumises Küprose vastu mööduda Vincent Labanist.
Konstantin Vassiljev üritab kohtumises Küprose vastu mööduda Vincent Labanist. Foto: YIANNIS KOURTOGLOU/REUTERS/Scanpix

Eesti jalgpallikoondise poolkaitsja Konstantin Vassiljev tõdes pärast võõrsil Küprosega tehtud viiki, et valikmängudes on iga võõrsil teenitud punkt eestlaste jaoks väärtuslik.

Eesti teenis valiksarjas viimati võõrsil punkti, kui 2016. aasta EM-valikmängus viigistati 0:0 San Marinoga. Viimati aga võideti võõrsil 2014. aasta MM-valiksarjas, kui 1:0 alistati Andorra.

«Pigem saame mängult lahkuda hea tujuga,» tõdes Vassiljev lõpuvile järel. «Võõrsilt on alati hea punktiga koju minna, kui tegemist ei ole just San Marinoga,» meenutas mängumees ka valusat 0:0 viiki San Marinoga.

Eesti katsetas matšis Küprosega uudset mänguplaani, kus Vassiljev oli sisuliselt tipuründaja. Äärtelt toetasid teda Sergei Zenjov ja Henrik Ojamaa.

«Vastaste keskkaitsjatega ei olnud kindlasti kerge võidelda,» tunnistas Vassiljev, et esiti oli uudne roll tema jaoks raske, kuid üldiselt tema sõnul plaan töötas. «Osa plaanist toimis. Kui ei saa võita, siis hästi teenitud punkt on ka hea.»

Kui kaitsetööga võisid eestlased lõppkokkuvõttes rahul olla, siis rünnaku kallal võis matši järel norida, kuna taas jäi värav löömata. «Meil ei ole palju mängijaid, kes klubides väravaid lööksid. Vaja on leida enesekindlus. Meil tekivad head võimalused. On lootust, et ka need väravad hakkavad tulema,» sõnas Vassiljev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles