Puparti 11 punktist võiduks ei piisanud, Täht võttis väikese vigastuspausi

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keith Pupart ei välista koondise ridadesse naasmist.
Keith Pupart ei välista koondise ridadesse naasmist. Foto: Tairo Lutter

Poola Plusliga põhiturniiri eelviimases voorus pidi Eesti võrkpallurite Keith Puparti ja Robert Tähe koduklubi Lubini Cuprum leppima kaotusega, mis eestlaste koduklubi tabelikohta ei mõjutanud. Põhiturniiri kuuendana lõpetav Cuprum saab play-off  faasis püüda veel viiendat kohta. 

Võõrsil koht kõrgemal paikneva Olsztyni Indykpoliga vastamisi läinud Cuprum ei suutnud ka tänavuse hooaja teises omavahelises kohtumises punktiarvet kasvatada, kui võõrustajad saavutasid pärast avageimi kaotust 3:1 (-17, 17, 21, 23) võidu. Põhiturniiri avaringis jäi samade meeskondade vastasseisus sarnaselt tänasele 3:1 resultaadiga peale just Olsztyni meeskond, vahendas volley.ee.

Seitsmega plussi jäänud Puparti üheteistkümnest punktist üheksa tulid rünnakul (50%), üks blokis ja üks pallingul. Pallingu vastuvõtul mängu suurima koormuse saanud Pupartile suunati 36 servi, mis eestlasele siiski suuri probleeme ei tekitanud, kui Pupart näitas kaotajate parimat 56-protsendilist täpsust. Täht eile kerge vigastuse tõttu väljakul ei käinud. 

«Eelmises mängus vigastasin reielihast. Seetõttu mängisin eelmisel nädalal vaid esimeses geimis ja täna väljakul ei käinud. Midagi väga tõsist ei ole ja olen varsti jälle valmis andma endast 100%. Arvestades hetke tabeliseisu (kuues koht on kindel  - toim), siis arvas peatreener, et ei ole mõtet riskida,» kommenteeris hetkeseisu Täht. 

Üks voor enne põhiturniiri lõppu kuuendal kohal püsiv Lubini esindus on 29-st mängust kogunud 51 punkti, Indykpol on 62 silmaga viies. Samad meeskonnad kohtuvad suure tõenäosusega ka hooaja otsustavas faasis, kui kahe mänguga pannakse paika viienda-kuuenda koha saatus. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles