Lewis Hamilton süüdistas kaotuses valesid rehve

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton.
Lewis Hamilton. Foto: James Moy/Scanpix

Mercedese roolis istuv Lewis Hamilton selgitas täna Austraalias sõidetud F1 hooaja avaetapil toimunut ning ütles, et võit jäi valede rehvide taha.

Hamilton alustas esikohalt ja sai seal sõita kuni oma boksipeatuseni 17. ringil. Briti boksipeatuse järel läks esikohale Ferrariga kihutav Sebastian Vettel, kes käis boksis 24. ringil ja suutis sealt naastes edestada nii Hamiltoni kui ka tema ees sõitnud Max Verstappenit, kes alles läks rehve vahetama.

Ferrari taktikakäigu tõttu püsiski Vettel lõpuni esikohal, Hamilton sai teise koha. «Esiteks suured õnnitlused Ferrarile ja Sebastianile, nad tegid sel nädalavahetusel suurepärast tööd,» kiitis Hamilton esmalt konkurenti. «Ka meie jaoks oli hea nädalavahetus, aga lõpupoole olime raskustes rehvidega. Ma pidin teistest palju varem boksi minema, sest mu rehvid kaotasid haardumise. Käisin boksis ja siis jäin ühe Red Bulli taha kinni, aga mõnikord lihtsalt juhtub nii,» lisas Hamilton.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles