Nadal kaotas karjääri 1000. matši avaseti nulliga

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rafael Nadal alistas Miami tenniseturniiri kolmandas ringis sakslase Philipp Kohlschreiberi.
Rafael Nadal alistas Miami tenniseturniiri kolmandas ringis sakslase Philipp Kohlschreiberi. Foto: JULIAN FINNEY/AFP/Scanpix

Meeste maailma edetabeli seitsmes number Rafael Nadal jõudis oma karjääris suure tähiseni, kui sai kirja 1000. matši ning pääses tugevatasemelisel Miami tenniseturniiril neljandasse ringi.

Seejuures ei alanud kolmanda ringi kohtumine sakslase Philipp Kohlschreiberi (ATP 26.) vastu üldse roosiliselt, kuna hispaanlane kaotas avaseti 0:6. Kunagine maailma esireket suutis aga end mängu tagasi võidelda ning sai lõpuks siiski kirja 0:6, 6:2, 6:3 võidu. Ühtlasi on 30-aastane Nadal nüüd võitnud oma karjääri tuhandest matšist lausa 822.

Teistest soosikutest pidi Miami turniiri kolmanda asetusega alustanud kanadalane Milos Raonic (ATP 5.) loobuma kolmandas ringis vigastuse tõttu vastasseisust ameeriklase Jared Donaldsoniga (ATP 95.), kes pääses seega võitluseta 16 parema sekka. Maailma neljas reket Kei Nishikori võitis aga 7:6 (2), 6:7 (5), 6:1 hispaanlast Fernando Verdascot (ATP 30.).   

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles