Video: Inglismaa koondislane kõndis staadionile poisiga, kel vaid mõni kuu elada jäänud

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jermain Defoe ja Bradley Lowery Inglismaa ning Leedu MM-valikmängu eel.
Jermain Defoe ja Bradley Lowery Inglismaa ning Leedu MM-valikmängu eel. Foto: David Klein/Sportimage/PA Images/Scanpix

Eile Wembley staadionil toimunud Inglismaa - Leedu MM-valikmängu eel leidis aset emotsionaalne sündmus, kui legendaarse Sunderlandi ründaja Jermain Defoe käe kõrval jalutas väljakule 5-aastane Bradley Lowery, kellel on jäänud elada vaid mõni kuu.

Nimelt põeb Bradley haruldast vähivormi neuroblastoom, mis diagnoositi tal juba kaheaastaselt. Ehkki võitluses kasvajaga rakendati keemiaravi, läks mullu juunis olukord taas halvemaks ning hiljuti avastati poisil seljast veel teinegi kasvaja.

Kui esialgu lootsid Lowery vanemad, et nende poja elu suudavad päästa ühe USA haigla arstid, siis detsembris tuli välja, et vähk on ravimatu ning võimalik on pikendada vaid tema elu. Kuna toetajate abiga üle maailma on praeguseks kogutud juba 700 000 naela, kavatseb perekond Bradley USAsse ravile saata.

Eile üle kolme ja poole aasta taas Inglismaa koondise särgis väljakule jooksnud 34-aastasel Defoe'l, kes lõi eile ühe kahest inglaste väravast, on Bradley'ga aga omamoodi suhe. Hiljuti käisid Sunderlandi jalgpallurid poisil haiglas külas, pärast mida laadis Defoe sotsiaalmeediasse ka pildi, kus Bradley oli tema kaissu magama jäänud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles