Eesti Olümpiakomitee premeerib Kelly Sildarut 9500 euroga

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kelly Sildaru.
Kelly Sildaru. Foto: Toni Läänsalu

Eesti Olümpiakomitee premeerib Šveitsis Crans-Montanas toimunud juunioride maailmameistrivõistlustel rennisõidus kuldmedali võitnud Kelly Sildarut 9500 euroga ja tema treenerit Tõnis Sildarut 4750 euroga.

Eesti Olümpiakomitee presidendi Urmas Sõõrumaa sõnul on Kelly Sildaru võidetud esikoht juunioride maailmameistrivõistlustelt kaunis punkt lõppevale talvehooajale.

«Lumeolud Eestis ei olnud sellel talvel kiita ja seda enam valmistab rõõmu talispordialade Eesti tänase esinumbri Kelly Sildaru edukas hooaeg. Kelly võidud ja stabiilsed sooritused on kinnituseks tema kuulumisest omal spordialal maailma absoluutsesse tippu,» rääkis Sõõrumaa.

«Muljetavaldav on, et maailmameistrivõistluste debüüdilt naaseb sportlane kuldmedaliga. Loodan, et selleaastane areng ja edu annab Kellyle kindlust, et ta liigub õigel teel ja võib julgelt minna vastu eesootavale olümpiahooajale. Soovin Kellyle ja Tõnisele palju õnne ja loodan, et võiduga kaasnev preemia on abiks Kelly sportlike eesmärkide ja unistuste poole liikumisel,» lisas Sõõrumaa.

Rahvusvaheliste tiitlivõistluste medalipreemiad määratakse vastavalt 27.11.2013 EOK täitevkomitee poolt kinnitatud korrale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles