Ennoki koduklubi kindlalt poolfinaali, Kollo meeskond probleemidega

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Ennok.
Anu Ennok. Foto: Erakogu

Šveitsi võrkpalli kõrgliigas jätkavad edukat hooaega nii Anu Ennoki kui Kristo Kollo koduklubi, kes on jõudnud poolfinaali. Järgevalt asutakse püüdma finaalkohta. 

Põhiturniiril teiseks tulnud Ennoki kodunaiskonnal Pfeffingeni Sm'Aeschil veerandfinaalseerias probleeme ei tekkinud, kui võõrsil saavutati põhiturniiri seitsmenda naiskonna Könizi Edelline üle 3:0 (13, 24, 16) ja laupäeval koduväljakul toimunud korduskohtumises 3:1 (-22, 13, 12, 22) võit. Poolfinaalis läheb Sm'Aesch vastamisi põhiturniiri kolmanda Hotel Cristaliga, vahendas volley.ee.

Raskemalt kulges Kollo kodumeeskonna Schönenwerdi Volley veerandfinaalseeria, kui võõrsil peetud avamängu 3:0 (21, 14, 18) võidu järel jäädi koduväljakul toimunud korduskohtumises Jona Burgersteini meeskonnale 2:3 (-26, -23, 21, 18, -13) tulemusega alla. Eilses otsustavas kolmandas vastasseisus kasutas Schönenwerdi Volley aga erinevalt laupäevasest mängust kodupubliku toetuse maksimaalselt ära, saavutades 3:1 (19, 19, -23, 16) võidu, millega liiguti sarnaselt Pfeffingeni naiskonnale edasi poolfinaali. Põhiturniiri lõpetas Schönenwerdi Volley teisena ja Jona meeskond seitsmendana. Poolfinaalis kohtub Schönenwerdi esindus põhiturniiril kolmandaks tulnud Näfelsi Biogasiga.

Veerandfinaalseeria teises kohtumises võitjate teise skooritegijana 20 punkti (rünnakul 17, 59%) kogunud ja kolmandas mängus 13 punkti (rünnakul 12, 50%) toonud Kollo jäi enda etteastega rahule: "Veerandfinaalseeria mängupilt muidugi midagi rõõmustavat ei pakkunud. Enda esitustega jäin rahule ja meeskonna füüsiline vorm tundub hea olevat. Vaimselt oli kahes viimases mängus siiski ärakukkumisi. Näfelsit me käimasoleval hooajal veel võitnud ei ole (põhiturniiril kaotati kolmel korral - toim), aga ehk on nüüd meie kord."

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles