Ajutiselt Kalevit juhendanud Reinbok: ohumärgid olid olemas juba esimesel poolajal

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna Kalev/Cramot juhendanud Indrek Reinbok.
Täna Kalev/Cramot juhendanud Indrek Reinbok. Foto: Sander Ilvest

BC Kalev/Cramo korvpallimeeskond kaotas täna kodus seisuga 60:72 Balti liiga pronksimatši avavaatuse Tartu Ülikoolile. Peatreener Alar Varraku haigestumise tõttu täitis täna tallinlaste juhendaja kohta abitreener Indrek Reinbok.

Kalev võitis avapoolaja 32:29, kuid lasi seejärel tartlastel teha kolmandal veerandajal 14:0 vahespurdi ja kokkuvõttes kaotati kohtumine 12 silmaga. «Juba esimesel poolajal olid olemas märgid, et meil on probleeme. Oli mitmeid olukordi, kus me ei saanud oma lauda kätte ja vastased said mitmeid kordusviskeid. Teisel poolajal tuli Tartu grammi võrra veel agressiivsemalt mängima ja meie olime kahjuks selle võrra passiivsemad. Selle pealt sai Tartu momentumi ära kasutatud,» selgitas Reinbok.

Tema sõnul ei oleks tohtinud Varraku tänane puudumine meeskonda liiga palju mõjutada. «Alar oli juba teist päeva haige ja oli õhus variant, et nii võib juhtuda. Me hoidsime rutiini meeste jaoks sama nagu oleks olnud peatreeneriga, seega midagi väga ei muutunud,» selgitas abitreener.

Järgmisel neljapäeval peetavale kordusmängule ette vaadates ütles Reinbok, et kindlasti on neil variant Tartus korralik lahing anda: «Täna tuli välja mitmeid tehnilisi murekohti, mida saab treeningul korrigeerida ja siis juba minna Tartusse võitu püüdma.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles