Fännid armastavad Kotsarit

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
South Carolina Gamecocksi mängijad Maik-Kalev Kotsar ja PJ Dozier tähistavad Final Fouri pääsemist.
South Carolina Gamecocksi mängijad Maik-Kalev Kotsar ja PJ Dozier tähistavad Final Fouri pääsemist. Foto: Maddie Meyer/AFP/Scanpix

USAs populaarsust koguv South Carolina Gamecocksi korvpallur Maik-Kalev Kotsar andis enne NCAA üliõpilasliiga nelja parema meeskonna turniirile siirdumist pressikonverentsi. Muuhulgas rääkis eestlane talle osaks saanud tähelepanust, üle pika aja perekonna nägemisest ja sellest, kuidas on tema saavutusi Eestis vastu võetud.

20-aastane ja 208 cm pikkune Kotsar tunnistas, et aega kipub tal viimasel ajal nappima. Ent see käib paratamatult edu juurde.

«Loomulikult on mul nüüd raskem jõuda punktist A punkti B. Siin on igal pool palju fänne, kes tahavad minuga pilti teha ja autogramme saada. Samal ajal on sellist tähelepanu väga meeldiv saada ja tunda, et inimesed on meie poolt. Muidugi juhib see pisut tähelepanu kõrvale, aga oleme piisavalt küpsed, et mängule keskenduda ja teha seda, mida treener (Frank Martin) meile ütleb,» sõnas kaheksa parema hulgas Florida korvi 12 punkti visanud Kotsar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles