Draama Põhja-Ameerikas: imelise lõpu teinud Nicaragua pääses suurturniirile

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nicaragua vs Haiti.
Nicaragua vs Haiti. Foto: Inti Ocon/Scanpix

Põhja-Ameerika jalgpalli meistrivõistluste viimane koondis pääses alagrupiturniirile läbi play-off ringi: Nicaragua alistas koduväljakul peetud korduskohtumises Haiti 3:0 ning edenes koondskooriga 4:3 suurturniirile.

Avamängus Haiti 1:3 paremust tunnistama pidanud Nicaragua koondis võttis teiseks vaatuseks jalad kõhu alt välja ja võitis matši 3:0. Haaravas lahingus tõusis FIFA edetabelis Eesti koondisest aste kõrgemal (118.) asuva Nicaragua kangelaseks 27-aastane Juan Barrera, kes sai hakkama kübaratrikiga, vahendas Soccernet.ee.

Vähemalt kaheväravalist võitu vajanud Nicaragua esimene värav sündis 86. minutil 11 meetri karistuslöögist. Vähem kui kolm minutit hiljem lõi sama mees kohtumise teise värava. 2:0 võit oli Nicaraguale piisav, et suurturniirile pääseda. Barrera vormistas oma kübaratriki ja lõppseisu 3:0 normaalaja viimasel minutil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles