Ekspert hindab Margus Hundile makstavat palka liialt suureks

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt.
Margus Hunt. Foto: Steven Ryan/AFP/Scanpix

Eelmisel neli hooaega Cincinnati Bengalsi ridades mänginud ameerika jalgpallur Margus Hunt on järgnevaks kaheks hooajaks seotud Indianapolis Coltsiga. Kui Bengalsis teenis eestlane nelja aastaga 3,4 miljonit USA dollarit, siis Coltsis võib tema teenistuseks kokku olla kahe aastaga 3,8 miljonit. Veebiküljel Cincy Jungle Bengalsi tegemisi kajastav Rebecca Toback leidis, et nende klubi ei oleks eestlasele mingil juhul nii kopsakat palka pakkunud.

«Kui Bengals oleks otsustanud talle maksta ühe hooaja eest ligi kaks miljonit dollarit, siis väga paljud fännid oleksid olnud väga-väga pahased,» tõdes Toback intervjuus veebiküljele Tampede Blue, kes omakorda on pühendanud oma aja Coltsiga seotud uudistele.

«Ma tean, et tema lepingus on punkt, mis lubab Coltsil selle teiseks hooajaks tühistada. Seega on risk madal ja samas võib loota hoopis suurt preemiat,» lisas Toback.

Toback toob välja ka Hundi tugevusi ja nõrkusi. Eestlase puhul kiidetakse ikka tema löökide blokeerimise oskust ning lisaks oskavat ta vastaste mängujuhte surve alla panna. Lisaks mainis Toback, et eelmisel aastal jäi Hundi parimaks esituseks hooajaeelne kohtumine Coltsiga.

Miinustena tõi Toback välja, et Hunt ei oska oma kasvu ja tugevust enda kasuks korralikult ära kasutada. Lisaks mainis ta, et eestlane tegi 2016. aastal oma parima hooaja, mis siiski ei toonud talle Bengalsis lepingupikendust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles