Kalev/Cramo alistas Tartu ning võitis meistriliiga põhiturniiri

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo skooriliidriks tõusnud Vitali Ljutõtš üritab Janar Taltsilt (vasakul) viga välja meelitada.
Kalev/Cramo skooriliidriks tõusnud Vitali Ljutõtš üritab Janar Taltsilt (vasakul) viga välja meelitada. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Eesti korvpalli meistriliiga põhiturniiri võitis Kalev/Cramo, kes alistas otsustavas mängus Tartu Ülikooli 71:69.

Kalevi eest viskas Branko Mirkovic meeskonna parimana 15 punkti, Mark Tollefsen lisas 13, Timo Eichfuss 12 silma. Tartu resultatiivseim oli Dominykas Milka 19 silmaga.

Põhiturniiri võit tähendab, et Kalev/Cramo saab play-offideks ning eeldatavaks finaaliks Tartuga koduväljakueelise.

Enne mängu: Kalev/Cramo on sel hooajal kõikide liigade peale omavahelistes mõõduvõttudes peale jäänud kolmel, Tartu Ülikool aga kahel korral. Viimati kohtuti teisipäeval Balti liiga pronksiseeria avakohtumises ja siis kuulus 72:60 võit Tartule. Pronksiseeria teine matš peetakse 6. aprillil samuti Tartus.

Tartu poole pealt peaks täna kõik mängijad rivis olema, Kalev/Cramol on endiselt puudu põlvelõikusest taastuv Gregor Arbet. Küll on treeneripingil tagasi Alar Varrak, kes jättis teisipäevase mängu haiguse tõttu vahele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles