Video: Kotsari meeskonna suurim staar jäi enne Final Fouri haigeks

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sindarius Thornwell (esiplaanil) ja Maik-Kalev Kotsar (paremal).
Sindarius Thornwell (esiplaanil) ja Maik-Kalev Kotsar (paremal). Foto: ELSA/AFP/Scanpix

Eesti korvpallur Maik-Kalev Kotsar mängib ööl vastu pühapäeva South Carolina Gamecocksi meeskonnaga NCAA ülikooliliiga finaalturniiri poolfinaalis Gonzaga Bulldogsi vastu. Enne kohtumist on paljud South Carolina fännid ärevusse ajanud uudis, et meeskonna liider Sindarius Thornwell jäi enne Final Fouri haigeks.

USA Today kirjutas, et South Carolina suurim punktitooja jättis reedese treeningu vahele ja lamas samal ajal ühes Phoenixi hotellitoas. South Carolina peatreeneri Frank Martini sõnul pole Thornwelli mängus osalemine praeguse seisuga siiski kahtluse all.

«Kui neljapäeval maandusime, oli tal kerge palavik. Ütlesin meeskonna füsioterapeudile, et las Sindarius puhkab. Peaasi, et ta ennast ei kurnaks,» ütles Martin.

Seega ei tulnud Thornwell kohale ka eilsele meediaüritusele. Küll oli ajakirjanikel võimalus küsimusi esitada 20-aastasele ja 208 cm pikkusele Kotsarile. Muuhulgas kommenteeris eestlane ka Thornwelli haigust.

«Küllap ta on mänguks valmis. Ta on alati võitleja olnud ja ta on siiani võitleja. Kindlasti oli tema treeningult puudumine meile väike šokk, aga samas kõik teised olid kohal, võitlesid ja tegid oma tööd. Sellest polnud hullu midagi,» rääkis Kotsar

Kogu video:

Postimehe otseülekanded NCAA finaalturniiri mängudest:

OTSEÜLEKANDED

2. aprill

01.00–03.15: South Carolina Gamecocks – Gonzaga Bulldogs

kell 03.45–06.00: Oregon Ducks – North Carolina Tar Heels

4. aprill

04.05–06.20 NCAA finaalturniiri finaal

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles