United on valmis Griezmanni eest välja käima ligi 100 miljonit

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Antoine Griezmann.
Antoine Griezmann. Foto: Franck Fife/Scanpix

Värske The Daily Telegraph kirjutab, et Inglismaa suurklubi Manchester United on valmis maksma Madridi Atleticole ligi 100 miljonit eurot, et nende staarründaja Antoine Griezmann endale saada.

Nimelt on värskelt 26-aastaseks saanud prantslase väljaostuklausliks veidi üle 99 miljoni ja ajalehe andmetel on United valmis selle raha hispaanlastele ka maksma, vahendab Soccernet.ee.

Griezmann on viimastel aastatel olnud Euroopa üks säravamaid ründajaid. Real Sociedadis oma karjääri alustanud mängumees teeb hetkel oma kolmandat hooaega Madridi Atleticos, kelle särgis lõi ta oma debüüthooajal kõikide sarjade peale 25 ja mullu 32 väravat. Tänavu on tal kirjas juba 22 tabamust.

Atleticoga on mees võitnud aga vaid Hispaania superkarika. Mullu jäi ta klubiga Meistrite liiga finaalis alla Real Madridile ja kodumaal toimunud EM-il Prantsusmaaga tuli samuti finaalis vastu võtta kaotus Portugalilt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles