Video: Griffin sai aasta pealtpaneku eest tehnilise vea

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Blake Griffin
Blake Griffin Foto: SCANPIX

Korvpalliliiga NBA uustulnuk Blake Griffin tegi pühapäeval ühe senise hooaja võimsama pealtpaneku, kuid sai seda tehes tehnilise vea ning pidi mängust lahkuma.

Küsitav olukord tekkis Los Angeles Clippersi ja Phoenix Sunsi vahelise kohtumise neljandal veerandajal, kui Griffin ülivõimsa pealtpaneku sooritamisel ründevea teenis ning selle vastu protestides veel ka tehnilise sai, vahendab basket.ee.

Kui vastaste 211 cm pikkune poolakast tsenter Marcin Gortat kõrvale jätta, siis korvpallisõbrad ja isegi vastaste treener Alvin Gentry olid noore korvpallitähe sooritusest igatahes vaimustuses.

«Mind ei huvita, kas oli viga või mitte,» sõnas mängujärgselt Sunsi loots Alvin Gentry. «See võis olla kõige muljetavaldavam pealtpanek, mida ma 23 aasta jooksul olen NBAs näinud. Arvan, et see oli ta NBA karjääri parim pealtpanek.»

Seni peeti Griffini võimsamaks pealtpanekuks New York Knicsi vastu näidatud sooritust, kus noor mängumees häbistas 216 cm pikkust venelast Timofey Mozgovi.

Vaata videot Griffini pealtpanekust siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles