Messi koondisekaaslane: mina tema asemel koondise särki enam selga ei tõmbaks

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi
Lionel Messi Foto: Victor R. Caivano/AP

Lionel Messi koondisekaaslane, 33-aastane väravavaht Mariano Andujari sõnul pole Messil vaja enam koondisesärki selga tõmmata. «Keegi ei hinda enam tema teeneid koondise eest,» ütles ta.

Argentina on MM-valiksarjas üliraskes seisus, kuna praegu on nad grupis viiendal kohal, mis ei tagaks enam 2018. aasta MMile otsepääset, vaid selle nimel tuleks heidelda Aasia tsooni viienda meeskonnaga. Ent ka viies koht pole veel kindel, sest lähim jälitaja Ecuador on kahe ning Peruu ja Paraguay nelja punkti kaugusel.

Enne viimast valikmängu sai Messi neljamängulise võistluskeelu, kuna solvas küljekohtunikku. Kohalik meedia on taaskord Messit kõvasti kritiseerinud ning see ajas Andujaril harja punaseks.

«Kõik küsivad talt: miks sa ei mängi Argentina eest samamoodi, nagu sa mängid Barelona eest? Messi juba loobus kord koondisest, aga siis hakkasid kõik teda taga igatsema. Selge see, et saad asjade tähtsusest alles siis aru, kui need kaotad,» rääkis Andujar.

«Mina arvan, et Messi poleks pidanud tagasi tulema. Ta hoolib koondisest, aga ta ei peaks seda tegema. Milleks sa tuled tagasi, et kõik sind jälle välja saaksid vilistada?»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles