Ott Tänaku boss: olime asfaldil head, kuid nüüd oleme veel paremad

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Malcolm Wilson ja Ott Tänak.
Malcolm Wilson ja Ott Tänak. Foto: Timo Anis

Autoralli MM-sari jätkub juba järgmisel nädalal, kui hooaja neljas etapp sõidetakse 7.-9. aprillini Korsikal. Ralli eel on M-Spordi meeskonna boss Malcolm Wilson vägagi lootusrikas ning ootab tiimilt head esitust.

Wilsonile annab lootust hooaja esimene ralli Monte Carlos, kus Sebastien Ogier teenis esikoha ning Ott Tänak lõpetas ralli kolmandana. Korraliku etteaste tegi Monte Carlo asfaldil ka Elfyn Evans, kellele läks lõpp-protokolli kirja 6. koht.

«Põhimeeskond on ralli eel optimistlik,» teatas Wilson M-Spordi pressiteenistuse vahendusel. «Ford Fiestad olid viimati asfaldil stardis Monte Carlos ja toona said kõik kolm sõitjat kirja katsevõidu.»

Wilsoni sõnul on seejärel autot veel kõvasti edasi arendatud. «Oleme kõvasti tööd teinud ja seadistusi muutnud,» lisas Wilson. «Meil on olemas potentsiaal, et teha järjekordne hea esitus. Siiski meil puuduvad igasugused illusioonid, kuna teame, et ees ootab väga keeruline ralli.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles