Avo Keel siunas kehva rünnakut

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avo Keel.
Avo Keel. Foto: Erik Prozes / Postimees

Eesti võrkpallimeistrivõisluste poolfinaalide avamängus sai tiitlikaitsja Tallinna Selver täna 3:1 jagu Pärnu Võrkpalliklubist. Pärnu peatreener Avo Keel tõdes, et suurim murekoht oli kehv rünnak.

«Muidu tip-top mäng, ainult rünnak oli natukene pehme ja sellest täna piisas,» võttis ta seeria avamängu kokku.

«Otsisime siit ja sealt, aga ei saanud. Selveri vastu ei saa minna sellise poliitikaga, et ma viga ei tee, nad on kvaliteetse esimese puutega meeskond ja mina pole kunagi keelanud rünnakul riske võtta. Ebalev olek maksis kätte. Rünnakunumbrid on kehvad kõigil,» lisas juhendaja. Pärnu rünnakuprotsent oli 37,6, Selveril 46,3.

Selveri loots Rainer Vassiljev ütles, et mängu oli küll ja tema meeskond sai lihtsalt oma asjadega paremini hakkama. «Välja arvatud serv, kus me saame kõvasti paremad olla, siis mängisime väga okei mängu,» sõnas Vassiljev, kes saatis seekord sidemängijatest platsile ukrainlase Dmitri Dolgopolovi.

Dolgopolov pidi viimatistes kohtumistes Balti liiga finaalturniiril kurvalt pealt vaatama, kuidas Tauno Lipp tema asemel palle tõstab. Täna tegutses ta ennastsalgavalt. «Viimastes trennides on tema parem olnud ja seepärast mängibki tema ja nii ongi. Mul on kaks sidet, kel kummalgi oma käekiri ja saan mõlemaid kasutada,» pareeris Vassiljev küsimused, kas ta on kohati tujukalt tegutseva ukrainlasega vahepeal eraldi vestelnud.

Rünnakul tasakaalustatult tegutsenud Selveri parimana tõi Lincoln Williams 24 punkti, Karli Allik lisas 17 ja Rauno Tamme 16 silma. Pärnule tõid Taavet Leppik, Aleksandrs Kudrjašovs ja Buivids igaüks 10 punkti. Seeria teine mäng peetakse neljapäeval kell 19 Pärnus. Teises paaris on vastamisi Tartu Bigbank ja Rakvere, selle paari avamäng on homme kell 19 Tartus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles