Kas Pärnu salapärane probleem Pulgaga maksab tiitli?

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avo Keele näoilme võtab ilmekalt kokku avamängus toimunud.
Avo Keele näoilme võtab ilmekalt kokku avamängus toimunud. Foto: Erik Prozes

VÕRKPALL. Pärnu Võrkpalliklubi peatreener Avo Keel on mitu aastat olnud justkui omalaadne treeneri-mängija paarisrakend diagonaalründaja Hindrek Pulgaga. Algul Tallinna Selveris, sealt lahkudes Pärnus, kuhu ta Pulga endaga kaasa kutsus. Koos on võidetud palju mänge, kus põhirollis just Pulk. Ent sel hooajal pole Pulk Keele käe all endist hoogu leidnud ja see tuli teravalt välja ka eilses Eesti meistrivõistluste poolfinaalseeria avamängus Selveriga, kust Pärnu pidi lahkuma 1:3 kaotusega.

Pulk sai avageimis 12 tõstet, ent realiseeris neist vaid kaks ja peatreener Keel pani tema asemele mängu lätlase Edvarts Buividsi. Pulk naasis mängu kolmanda geimi keskel, ent lühikeseks ajaks, õige pea loovutas ta oma koha taas Läti ametivennale. Kui Pärnu jäi juba 1:2 kaotusseisu ja seega oli selg vastu seina, vahetas Keel pingile ka Buividsi. Tema asemel läks diagonaali Sander Rätsep, kes enamasti tegutseb nurgaründajana, ent saab hakkama ka diagonaalina. Mängu aga päästa ei õnnestunud.

Keel tunnistas, et Pulga mängu ei sega tervismured nagu varasemalt on olnud, vaid muud probleemid. «Ei ole mingisugust konflikti ega tüli. See on võistkonna-sisene asi. On võetud teatud seisukohad, mida võiks ehk muuta. Ei saa olla nii, et on minu arvamus ja vale arvanus,» annab Keel Pulga tavapärasemast kesisemate esituste osas vaid umbmääraseid selgitusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles