Kalev/Cramo kaotas pingevabas mängus CSKA-le 32 punktiga

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Moskva CSKA liidermängija Miloš Teodosić (palliga) mullu novembris toimunud kohtumises tegutsemas Kalevi mängijate vahel.
Moskva CSKA liidermängija Miloš Teodosić (palliga) mullu novembris toimunud kohtumises tegutsemas Kalevi mängijate vahel. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Eesti korvpalli valitsev meister BC Kalev/Cramo kaotas Ühisliigas võõral väljakul sarja üldliidrile Moskva CSKA-le 68:100. Pingevabas mängus kärises vahe juba avaveerandaja järel 14 ja poolajaks 18 punktile. Kalevi parim oli 12 punktiga Vitali Ljutõtš, CSKA-le tõid kolm meest võrdselt 13 punkti.

Enne mängu:

Meeskonnad kohtusid omavahel viimati 21. novembril Saku suurhallis ning siis pidi Kalev tunnistama Euroliiga valitseva meistri 87:68 paremust.

Liigatabelis hoiab Eesti esiklubi 13 meeskonna konkurentsis 21 mängu järel viie võidu ja 16 kaotusega 11. kohta. CSKA on 19 võidu ja kahe kaotusega üldliider.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles