Vormelitähe Max Verstappeni isal löödi baarikakluses silm siniseks

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jos Verstappen (paremal) koos poja Maxiga.
Jos Verstappen (paremal) koos poja Maxiga. Foto: XPB/XPB Images/Press Association Images/Scanpix

Hollandi politsei pidas nädalavahetusel kinni vormel-1 sõitja Max Verstappeni isa, aastate eest samuti vormel-1 sarjas kihutanud Jos Verstappeni. Hollandi ajalehe De Limburger andmetel sattus Verstappen ööklubis kaklusesse ja sai näovigastusi.

Roermondis asuvas ööklubis De Weerd pühapäea õhtul puhkenud massikakluse tulemusena löödi Verstappenil silm siniseks ja nägu lõhki. Kuna Verstappen keeldus kaklejatest ainsana allumast politsei korraldusele klubist lahkuda, võeti ta vahi alla.

Verstappen seenior on varemgi võimude huviorbiidis olnud, sest eelmisel aastal väitis tema isa Frans, et Jos olevat teda löönud. Hiljem võttis isa süüdistuse poja suhtes tagasi, ent politsei soostus kriminaalasja mitte algatama vaid tingimusel, et Jos Verstappen ei pane kahe aasta jooksul toime teist samasugust kuritegu.

Jos Verstappen sõitis vormel-1 sarjas aastatel 1994-2003, osaledes 107 etapil. Enamasti keeras ta stardirivi teise poolde kuulunud autode rooli, kuid jõudis Benettoni tiimi kuuludes kahel korral ka poodiumi kolmandale astmele. Tema poeg Max sõidab Red Bulli vormel-1 tiimis ja lõpetas läinud hooaja kokkuvõttes viienda kohaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles