Foto: NBA klubi tegi piinliku ning ebaprofessionaalse apsu

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: twitter

NBA korvpalliklubi Orlando Magic allkirjastas eile lepingu tagamängija Patricio Garinoga. Koos uudise avalikustamisega postitati sotsiaalmeediasse lepingut allkirjastavast Garinost pilt, mille taustal ilutses aga vabaagentide nimekiri, kellest korvpalliklubi huvitatud on.

Kuigi Twitterisse postitatud pilt kustutati, jõudsid mitmed teravsilmad foto ära salvestada. Tahvlil olev nimekiri oli liigitatud nelja alamkategooria alla: 1) mängijad, kes suudavad mängida mitmel positsioonil ning keda on potentsiaalselt võimalik värvata, 2) mängijad, kes suudavad mängida mitmel positsioonil ning on vabaagendid, 3) pikad mängijad, kellel on hea vise, 4) pikad mängijad, kellel on hea vise ja kes on vabaagendid.

Teiste seas oli Magicu nimekirjas Philadelphia 76ersi uustulnuk Dario Šarić, kes valitakse suure tõenäosusega ka aasta uustulnukaks.

/ Twitter
/ Twitter Foto: twitter
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles