Sildaru suurima konkurendi tormihoiatus: astun Kellyle vaikselt kandadele

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tess Ledeux X-mängudel.
Tess Ledeux X-mängudel. Foto: Phil Ellsworth / ESPN Images

Kelly Sildaru suur rivaal ning eakaaslane prantslanna Tess Ledeux rääkis Prantsusmaa meediale enda suhetest eestlannast konkurendiga.

«Me suhtleme vähe, sest ma ei räägi kuigi hästi inglise keelt. Kuid me naeratame kogu aeg ning tervitame teineteist,» ütles Ledeux.

Ledeux on Sildarust mõned kuud vanem, kuid sellest hoolimata on tema suureks eeskujuks olnud just eestlanna. «Paratamatult oleme rivaalid, kuid seda pigem heas mõttes. Kui ma olin noorem, imetlesin teda väga. Minu eesmärgiks sai temast nii kiiresti kui võimalik paremaks saada. Ma pole seda veel suutnud, kuid astun vaikselt talle juba kandadele,» jätkas ta.

Ledeux’l on selja taga hiilgav hooaeg. Ta võitis Aspeni X-mängudel Sildaru järel pargisõidus hõbemedali, Norra X-mängude pargisõidus tuli ta samuti hõbedale (Sildaru seal hooprobleemide tõttu ei võistelnud – toim). Kõige tipuks õnnestus Ledeux’l võita ka täiskasvanute pargisõidu MM-tiitel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles