Karoliine Loit sai juunioride MMil 25. koha

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karoliine Loit.
Karoliine Loit. Foto: Eesti Vehklemisliidu kodulehekülg

Plovdivis toimuval vehklemise MMil sai Karoliine Loit Eesti parimana naisjuunioride epees 25. koha. Pääsul kaheksandikfinaali tuli tal tunnistada šveitslanna Aurore Favre 15:13 paremust.

Loit sai alagrupis viis võitu ja ühe kaotuse. 128 parema seas alistas ta Süüria vehkleja Afrodtt Ahmadi 15:6 ning seejärel sakslanna Vanessa Riedmuelleri 10:9.

Andra Talen ja Liza Manajenkova kogusid neli võitu ja kaks kaotust. 128 parema seas kaotas Talen Tšiili vehklejale Analia Fernandezile 15:9 ning Manajenkova pidi alla vanduma rumeenlannale Zsuzsa Schlierile 15:11. Talen sai kokkuvõttes 78. ja Manajekova 80. koha.

Carmen-Lii Targamaa sai alagrupis kirja võrdselt kolm võitu ja kolm kaotust. 128 parema seas tuli tal vastu võtta kaotus jaapanlannalt Haruna Babalt 15:5. Targamaa lõppkohaks jäi 82. Kokku osales 154 vehklejat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles