Liverpooli meedia: Klavani õhtu kujunes õudusunenäoks

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liverpooli peatreeneril Jürgen Kloppil ei olnud seekord põhjust Ragnar Klavani mänguga rahule jääda.
Liverpooli peatreeneril Jürgen Kloppil ei olnud seekord põhjust Ragnar Klavani mänguga rahule jääda. Foto: ANDREW YATES/REUTERS/Scanpix

Jalgpalli Inglismaa kõrgliigas viigistas Liverpool eile õhtul kodus 2:2 Bournemouthiga ning kohalik meedia oli Eesti koondise kapteni Ragnar Klavani tegutsemisele hinnanguid jagades halastamatu.

«Viigivärava puhul lasi vastasel selgelt liiga lihtsalt ümber pöörata,» kirjeldas Liverpool Echo 87. minuti olukorda, kus Klavani valvata olnud Joshua King lõi 2:2 värava. «Joel Matipi väljakuletulek andis mõista, et Jürgen Klopp ei olnud kaitsjate kindlusega kuigi rahul. Näis, et Klavani kohavalik ajas Kloppi mitut puhku marru ja avapoolajal hüppas eestlane ühe tsenderduse alt läbi, andes Benik Afobele võimaluse lüüa teine värav,» lisas Liverpool Echo, kasutades artikli pealkirjas väljendit «Klavani õhtu oli kui õudusunenägu».

Klavan sai väljaandelt kümnepallisüsteemis hinde 4, sellal kui kolm mängumeest teenisid hinde 7 ja veel seitse meest hinde 6 ning vaid Roberto Firmino tegutsemist hinnati hindele 5. Portaal This Is Anfield andis Klavanile hindeks küll 5,5, kuid sellega oli eestlane taas meeskonna nõrgim.

«Pääses mängu vigastatud Matipi asemel, kuid see oli niisugune esitus, mis annab mõista, et ta peaks olema valikus neljas keskkaitsja,» ei halastanud Klavanile ka This Is Anfield. «Sarnaselt Simon Mignolet’ ja Dejan Lovreniga oli ta palliga lohakas ja kiiruse puudumine osutus mitmel korral probleemiks, kui Bournemouth vasturünnakule tuli. Oleks võinud Kingi hilise viigivärava olukorras paremini tegutseda.»

Klavanil on koosseisu pääsemise korral vigade paranduseks võimalus laupäeval, kui Liverpool peab järgmise liigakohtumise. Võõrsil minnakse vastamisi liigatabeli 12. meeskonna Stoke Cityga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles