Alonso kinnitus: ma ei lahku poole hooaja pealt McLarenist

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Alonso.
Fernando Alonso. Foto: RICK RYCROFT/Scanpix

F1 sarjas McLaren-Hondaga sõitev Fernando Alonso lükkas ümber kuulujutud, justkui kavatseks ta raskustes tiimist lahkuda poole hooaja pealt.

McLaren oli hooajaeelsel testimisel hädas oma Honda jõuallikate võimsusega ja Alonso tunnistas, et hooaja avaetapil Austraalias olid nende meeskonna masinad kõige aeglasemad. Pidevad mured on pannud vormelimaailma spekuleerima, kas kahekordne maailmameister Alonso võib tahta tiimi vahetada, ja endine vormelisõitja Mark Webber viskas hiljuti õhku võimaluse, et hispaanlane lahkub McLarenist juba keset hooaega.

Alonso ise lükkas sellised jutud aga ümber. «Ei, kindlasti pole see tõsi,» ütles Alonso ESPNi vormeliuudistele. Ta selgitas, et on igati normaalne, kui endised F1 sõitjad ja ka muud sportlased spekuleerivad nendel teemadel, kuid selliseid jutte ei tasu liiga tõsiselt võtta.

«Olen praegu vormel-1 sarjas näitamas oma parimat vormi, olen paremini valmistunud kui kunagi varem ja teen parimaid esitusi. Okei, see on tõsi, et meeskond pole praegu väga konkurentsivõimeline, aga ega meil polegi iga päev midagi teha muud kui rasket tööd. Samas tunnen, et meeskond ootab minult praegu ekstra suurt tööd ja tulemust samamoodi nagu oli Austraalias, kus ennustuste järgi me oleksime pidanud olema viimased, aga enne lõpus toimunud katkestamist olime 10. kohal. Seega kui Hiina etapi jaoks on samasugused ennustused, et me oleme viimased, siis loodetavasti on vähemalt Alonso punktikohal,» andis Alonso mõista, et kavatseb tiimi eest kõik välja panna ja lahkumisplaane pole.

Hiina etapp on kavas juba sel nädalavahetusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles