Järelvaadatav: järjekordses põnevusetenduses jäi taas peale Tartu, kes asus poolfinaalseeriat 2:1 juhtima

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti võrkpalli meistrivõistluste poolfinaalseeria kolmandas mängus sai taas võidurõõmu tunda Tartu Bigbank, kes alistas sarnaselt esimesele kohtumisele viiegeimilises mängus 3:2 (25:22, 20:25, 25:23, 27:29, 15:13) Rakvere Võrkpalliklubi. Seega läks Tartu selles paaris poolfinaalseeriat 2:1 juhtima. Kolme võiduni peetava seeria järgmine kohtumine leiab aset juba esmaspäeval kell 19 Rakvere spordihallis ning sellele on võimalik kaasa elada nii Postimees.ee kui ka Kanal 12 vahendusel.

Tartu parimana tõi täna vigastusest paranenud Kanada päritolu Bradley Gunter 29 punkti, lätlane Toms Vanags lisas 16 silma. Rakvere poolel kogusid enda arvele nii Kevin Saar kui ka Siim Põlluäär võrdselt 17 punkti, Tanel Uusküla lisas 13 silma.

Enne mängu:

Poolfinaalseeria teise kohtumise võitis koduväljakul mänginud Rakvere 3:0. Seejuures oli avakohtumises saanud 3:2 võidu Tartu meeskond., mistõttu on seega kolme võiduni peetav seeria 1:1 viigis. Rakverele tõi Siim Põlluäär 18 punkti, Kevin Saare kontosse jäi 15 silma. Tartu resultatiivseim oli koguni 23 punktiga Toms Vanags. Eelmise mängu kangelane Mart Naaber piirdus seekord seitsme punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles