Võidukas Ivanov: olin tegelikult natuke tõbine

MAAA
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Davis Cupi Euro-Aafrika II grupi turniiril Monaco koondise tennisistist Romain Arneodost neljas setis 7:6 (4), 7:6 (5), 1:6, 6:4  jagu saanud Vladimir Ivanov tunnistas, et läks tenniseplatsile tõbiselt.

«Olin natuke tõbine. Hommikul trennis oli kerge nõrkus, aga ma ei uskunud, et see mängus suurt rolli mängib,» ütles Ivanov võidu järgselt.

Tema vastane Arneodo on maailma edetabelis 969. reket, kuid Ivanovi on ta mänguliselt tugevam, kui edetabelikoha järgi eeldada võiks. «Vastane oli päris hea, ta mängib kindlasti paremini kui tema edetabelikoht näitab,» tõdes Ivanov.

Mängust rääkides tunnistas Eesti koondislane, et esimestes settides esines tal probleeme. «Esimeses ja teises setis olid mul tõrjega probleeme, kuid hiljem suutsin tema servi juba lugeda. Kolmandas setis kaotasin tähelepanu, aga neljandas suutsin end siiski kokku võtta,» lausus ta.

«Minu plaan oli talle tagakäe peale mängida, sest tema eeskäsi on päris terav. Neljandas setis toimis see päris hästi. Ma ei hakanud kiirustama ning suutsin talle mängu ebamugavaks teha,» jätkas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles