Galerii: Kalju alistas valitseva meistri, Infonetile juba kolmas kaotus

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti jalgpalli kõrgliigas alistas Nõmme Kalju koduväljakul Tallinna Infoneti 3:2. Valitsevale Eesti meistrile Infonetile oli see tänavusel hooajal, kus mängitud on viis kohtumist, juba kolmandaks kaotuseks.

Kalju läks mängu juhtima kohtumise 13. minutil Andrei Sidorenkov penaltist. Poolaja lõpus viigistas Infoneti poolelt seisu Aleksandr Kulinitš. Kalju läks kohtumist uuesti juhtima 50. minutil, kui värava lõi Carlos Geovane Santos Pereira.

Taaskord tõi viiginumbrid tabloole Kulinitš, kelle teine värav sündis 55. minutil. Võidupunktid tõi Kaljule aga tippjalgpalli suurt tagasitulekut tegev Igor Subbotin, kes skooris 82. minutil. Subbotin on sel hooajal jala valgeks saanud juba kolmel korral.

Teises reedel toimunud mängus alistas Tartu Tammeka 3:1 koduväljakul mänginud Viljandi Tuleviku. Tartlaste eest lõi kaks väravat Martin Jõgi, korra oli täpne meeskonna kapten Kaarel Kiidron. Tuleviku värava lõi penaltist Kassimhan Talasbajev.

Tabeliseis:

  1. Nõmme Kalju 13 (5 mängust)
  2. Tallinna Levadia 10 (4)
  3. Tallinna Flora 8 (4)
  4. Tartu Tammeka 8 (5)
  5. Narva Trans 7 (4)
  6. Infonet 6 (5)
  7. Paide Linnameeskond 3 (4)
  8. Viljandi Tulevik 3 (5)
  9. Sillamäe Kalev 3 (4)
  10. Pärnu Vaprus 1 (4)
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles