Ott Tänak väljasõidust: natuke tühi tunne on

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korsika MM-ralli, reedene päev. Ott Tänak.
Korsika MM-ralli, reedene päev. Ott Tänak. Foto: Timo Anis

M-Spordi ralliäss Ott Tänak sõitis Korsika MM-ralli kolmandal kiiruskatsel rajalt välja kraavi ning tal tuli ralli katkestada. Kuigi ta jätkab laupäeval superralli-süsteemis, tõdes ta, et väljasõit jättis talle tühja tunde. «Mõnikord on see karm, aga tuleme sellest välja!»

«Natuke tühi tunne on päev selliselt lõpetada, sest ma tõesti nautisin kiiruskatseid. Aga elu on juba selline,» kirjutas Tänak sotsiaalmeediasse.

«Sattusime pikas kurvis kruusa peale ning jäime sügavasse kraavi kinni. Sealt ei olnud mingit võimalust tagasi teele saada. Pettumust valmistab see, et auto ei saanud praktiliselt üldse kahjustada. Nüüd tuleb aga keskenduda positiivsele,» lausus ta.

«Varasemalt oleme Korsika ralliga hädas olnud. Sel aastal läks meil testil hästi ning me oleme legendiga kõvasti vaeva näinud. Tundub, et raske töö on end ära tasunud ning suutsime asfaldispetsiaistidega sarnaseid aegu sõita. Oleme sellega rahul, kuid seekord jäi õnnest puudu,» jätkas Tänak.

Foto: Ekraanitõmmis videost
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles