Bremen suutis kaheväravalise edu maha mängida

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marco Fabian (paremal).
Marco Fabian (paremal). Foto: PIXATHLON/Scanpix

Saksamaa Bundesliga 28. vooru avakohtumises tuli Frankfurdi Eintracht raskest seisust välja ja päästis endale viigipunkti Bremeni Werderi vastu.

Hooaja esimeses pooles suurepäraselt esinenud Eintracht on viimasel ajal poolehoidjatele pettumust valmistanud, kui viimane võit pärineb lausa 5. veebruarist. Täna ei saadud oma mängu samuti kuidagi käima ja Bremen asus juhtima 37. minutil Zlatko Junuzovici väravast. 43. minutil leiti end juba 0:2 kaotusseisust, kui Fin Bartels oli jala valgeks saanud, kirjutas Soccernet.ee.

Peale poolaja pausi suutis kodumeeskond siiski jalad kõhu alt välja välja võtta ja Mijat Gacinovic tegi seisuks 1:2. Kulus ligi 25 minutit, kui Eintrachtile määrati penalti. Branimir Hrgota ja Niklas Moisanderi vahel tekkis karistusalas kerge rüselus. Olukorda sekkus Bremeni teise värava autor Bartels, mille peale kohtunik näitas talle kollast kaarti. 11 meetri karistuslöögi realiseeris edukalt Marco Fabian ning numbritega 2:2 kohtumine ka lõppes. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles