Hamilton: homme saab Ferrariga tihe rebimine olema

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastian Vettel (vasakul) stardib homme Lewis Hamiltoni ja Valtteri Bottase vahel teiselt kohalt.
Sebastian Vettel (vasakul) stardib homme Lewis Hamiltoni ja Valtteri Bottase vahel teiselt kohalt. Foto: XPB/XPB Images/Scanpix

Hiina vormel-1 etapi kvalifikatsiooni võitnud Lewis Hamilton ütles, et homme on ees ootamas huvitav võidusõit ja eelkõige saab olema vinge duell Ferrari masinatega.

Hamilton sõitis oma Mercedesega välja tänase kvalifikatsiooni kiireima aja ja stardib homme esikohalt. Teist aega näitas hooaja avaetapi võitnud Sebastian Vettel, kolmanda koha lunastas teine Mercedese sõitja Valtteri Bottas ja neljandalt kohalt läheb rajale teine Ferrari mees Kimi Räikkönen.

«Homme saab olema ebatavaline päev,» vaatas Hamilton sõidule ette. «Ma ei ole sel hooajal veel vihmase ilma rehvidega sõitnud, nii et saab lõbus olema,» rääkis britt etapist, mis ennustuste kohaselt sõidetakse vihmasajus.

«Ferraril on väga-väga tugev auto ja nad suudavad iga tempoga sammu pidada, seega saab olema huvitav, mis homme saama hakkab. Igal juhul saab meie ja nende vahel saab olema tihe rebimine,» lisas Hamilton.

Homme algab F1 sarja etapp kell 9.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles