Video: Sauberi asendusmees tegi Hiina GP kvalifikatsioonis raske avarii

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Antonio Giovinazzi avarii Hiina kvalifikatsioonis.
Antonio Giovinazzi avarii Hiina kvalifikatsioonis. Foto: Mark Schiefelbein/Scanpix

Sauberi vormelimeeskonna varusõitja Antonio Giovinazzi põrutas tänasel Hiina GP kvalifikatsioonil oma masinaga vastu seina ja lõhkus auto ära.

Giovinazzi, kes on Sauberi tiimis asendussõitjaks, sai täna Hiinas rajale minna seetõttu, et meeskonna põhisõitja Pascal Wehrlein pole veel piisavalt terve. Nimelt tegi Wehrlein hooaja eel avarii Meistrite võidusõidul ega ole veel valmis F1 masina rooli istuma.

Giovinazzi rajalesaatmine läks aga täna Sauberile kalliks maksma, sest itaallane põrutas masinaga üsna tõsiselt vastu seina ja lõhkus vormeli juppideks. Mees ise kinnitas meditsiinilise kontrolli läbimise järel, et temaga on kõik korras, ja vabandas tiimi ees. «Tahan meeskonna ees vabandada. Olin piiri peal ja proovisin seda tunnetada. Viimasest kurvist välja tulles sattusin natuke muru peale, kaotasin auto üle kontrolli ning enam polnudki midagi teha,» selgitas Itaalia sõitja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles