Krahh: Barcelona jättis Reali pakutud võimaluse kasutamata

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Barcelona jalgpallimeeskond eesotsas Luis Suarezi (ees) ja Lionel Messiga (tagaplaanil) pidi Malaga vastu kindlat kaotust tunnistama.
FC Barcelona jalgpallimeeskond eesotsas Luis Suarezi (ees) ja Lionel Messiga (tagaplaanil) pidi Malaga vastu kindlat kaotust tunnistama. Foto: Daniel Tejedor/AP/Scanpix

Hispaania jalgpalli kõrgliiga 30. voorus kaotas punkte nii tiitlikaitsja FC Barcelona kui ka Madridi Real.

Viimased kuus kohtumist võitnud Real võttis koduväljakul vastu teise pealinnameeskonna Madridi Atletico, kelle vastu tuli leppida 1:1 viigiga. Kui Pepe viis Reali 52. mänguminutil juhtima, siis Atletico sangariks kerkis taas prantslane Antoine Griezmann, kelle tabamus sündis vaid viis minutit enne normaalaja lõppu.

Kuna Madridis resideerivate klubide vastasseis toimus enne Barcelona ja Malaga kohtumist, siis viigitulemus sobis just hästi Barcelonale, kes oleks võinud võidu korral kerkida liigas liidripositsioonile. Seda aga Kataloonia meeskond ei suutnud, sest võõral väljakul kaotati üllatuslikult 0:2 Malagale. Võitjameeskonna avavärava lõi 32. minutil Sergio Ramirez ning teise tabamuse lisas lõpu eel Jony Rodriguez. Seejuures mängis Barcelona sisuliselt pooltundi kümnekesi, kuna Neymar sai 65. minutil teise kollase kaardi.

Liigatabelis jätkab seega liidripositsioonil Real, kes on kogunud 30 mänguga 72 punkti, Barcelona on 69 silmaga teine. Kolmandal kohal asub 62 punktiga Atletico. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles