Liverpooli meedia: Klavan ei suutnud mängu parandada ning oli keskkaitsjatest halvim

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan (vasakul) võitlemas palli pärast Stoke City ründaja Jonathan Waltersi ning meeskonnakaaslase James Milneriga.
Ragnar Klavan (vasakul) võitlemas palli pärast Stoke City ründaja Jonathan Waltersi ning meeskonnakaaslase James Milneriga. Foto: Barrington Coombs/EMPICS Sport/Scanpix

Liverpool alistas eile Inglismaa kõrgliigas tänu heale teisele poolajale Stoke City 2:1 Liverpooli meedia hinnangul ei suutnud Ragnar Klavan võrreldes kolmapäevase kohtumisega oluliselt oma mängu parandada. Eestlase kiituseks tuuakse välja, et vähemalt teisel poolajal oli mängupilt tema poolt parem kui esimesel.

Liverpool Echo andis Klavanile hindeks 5. «Tema pallita ja palliga mäng tundus alguses kõikuv. Ta lubas kohe Xherdan Shaqiril endast kergelt mööda mängida, ent suutis teisel poolajal oma mängu parandada – nagu ka paljud teised. Sai kollase kaardi vasturünnaku peatamise eest, hiljem tegi vea, mille eest nõudis kodumeeskond talle ka teist kollast kaarti,» põhjendati hinnet.

5 oli ka kõige madalaim hinne, mida väljaanne mängijatele andis. Koos Klavaniga hinnati samaväärselt veel Nathaniel Clyne’i, James Milneri ja Divock Origit. Klavani kolleeg Dejan Lovren sai hindeks 6, Joel Matip aga koguni 7.

Mängu kõige kõrgemad hinded said Liverpool Echolt meeskonna avavärava lööja Philippe Coutinho, kes sekkus mängu teisel poolajal, ning väravavaht Simon Mignolet, kes päästis mitme hiilgava tõrjega meeskonnale võidupunktid.

Portaal This is Anfield pani Klavanile hindeks 4,5. «Klavan oli kolmapäevases mängus Bournemouthiga hädas, kuid pääses Stoke City vastu siiski algkoosseisu. Eestlane ei suutnud aga oma mängu parandada. Ta oli süüdi avaväravas ning lähedal punasele kaardile. Ta ei suutnud meelerahu leida,» selgitas portaal hinnet.

Klavanist madalama hinde teenis vaid ründaja Origi (3). Eestlase keskkaitsepartnereid Lovreni ja Matip said hindeks 5. Mängu parimaks valiti Coutinho (9).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles