Salapäraselt kadunud noor Rootsi jäähokimängija leiti surnuna

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rootsi politsei. Foto pole kõnealuse juhtumiga seotud.
Rootsi politsei. Foto pole kõnealuse juhtumiga seotud. Foto: Pernilla Wahlman / TT NYHETSBYRÅN / Scanpix

Rootsis otsiti poolteist päeva 20-aastast jäähokimängijat Markus Olssonit, kes kadus nädalavahetusel jäljetult. Kahjuks leiti noormees pühapäeva pärastlõunal surnuna.

Expresseni teatel nähti Olssonit viimati ööl vastu laupäeva kella ühe paiku Rootsi idarannikul Örnsköldsviki linnas Allstari restorani juures, kus ta ütles sõpradele, et läheb koju. Sinna noormees ei jõudnud ja tema mobiiltelefon lülitati kell 1.08 välja. Pärast seda polnud politsei teatel temast mingit märki.

Olssonit otsiti helikopteri, sukeldujate ja politseikoerte abil nii kodu kui ka restorani lähistelt, aga tulutult. Otsingud lõppesid, kui politsei leidis merest tema surnukeha. Expresseni teatel tõmmati Olssoni elutu keha merest välja vaid kümmekond meetrit eemal kohast, kus teda viimati nähti.

20-aastane väravavaht mängis Rootsi esiliigasse kuuluva Modo ridades ja jõudis sel hooajal väljakul käinud 13 kohtumises. Eelmisel hooajal sõlmis ta lepingu klubi esindusmeeskonnaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles