Eestlaste must õhtu Norras: kõik kaotasid, Teniste sai vigastada

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taijo Teniste võitlemas Inglismaa koondislase Raheem Sterlingiga.
Taijo Teniste võitlemas Inglismaa koondislase Raheem Sterlingiga. Foto: Carl Recine/REUTERS/Scanpix

Jalgpalli Norra kõrgliigas olid täna õhtul võistlustules kolm eestlast, ent kõigil kolmel läks ühtmoodi halvasti.

Kõige õnnetumalt lõppes Taijo Teniste ja Sogndali kohtumine Tromsöga, sest eestlasest äärekaitsja pidi juba 23. minutil vigastuse tõttu väljakult lahkuma. Sogndal kaotas lõpuks 0:3.

Karol Mets ja Stavangeri Viking lasid võõrsil Sarpsborgil juba teisel minutil skoori avada, lõpuks kaotati samuti 0:3. Mets mängis tavapäraselt 90 minutit ja sai 77. minutil kollase kaardi. Enar Jääger pääses Valerenga eest Sandefjordi vastu platsile siis, kui seis oli 1:1 viigis. Kaks minutit Jäägeri sekkumist oli aga punase kaardi saanud kaitsja Jonatan Nation ja kümnekesi ei suudetud viigist kinni hoida, lõpuks kaotati 1:2.

Kolme vooru järel on Valerenga ja Sogndal kolme punktiga 8. ja 10. real, Viking on endiselt nulli peal ja see annab neile viimase ehk 16. koha. Nikita Baranovi tööandja, samuti kahe kaotusega alustanud Kristiansund mängib esmaspäeva õhtul kodus Branniga, kellel on kirjas viik ja võit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles