Kontaveit murdis end maailma saja parema sekka tagasi

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit on sel aastal olnud hea shoos.
Anett Kontaveit on sel aastal olnud hea shoos. Foto: USA TODAY Network/USA TODAY Network/Sipa USA/Scanpix

Eesti naiste esireket Anett Kontaveit (WTA 99.) kerkis täna avaldatud maailma edetabelis võrreldes eelmise nädalaga kahe koha võrra ning asub seega taas saja parima naistennisisti hulgas.

Seejuures on 21-aastane eestlanna olnud 2016. aasta märtsis koguni 73. positsioonil. Taas tipptennisesse murda üritav Kaia Kanepi langes ühe koha võrra 462. reale.

Naiste esireketina jätkab sakslanna Angelique Kerber, kellele järgnevad ameeriklanna Serena Williams ning tšehhitar Karolina Pliškova.

Meeste maailma edetabelis langes kõhulihasevigastusega kimpus olev Jürgen Zopp ühe koha võrra, asudes nüüd 367. kohal. Nädalavahetusel Davis Cupil Eesti meeskonnale Euro-Aafrika tsooni teises grupis koha säilitada aidanud Vladimir Ivanov on 443. (+1) ning Kenneth Raisma 688. (-3) positsioonil.

Meeste esireket on jätkuvalt britt Andy Murray, kellele järgnevad serblane Novak Djokovic ning šveitslane Stanislas Wawrinka.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles