Liverpooli peatreeneril on hooaja lõpu eel vaid üks soov

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liverpooli peatreener Jürgen Klopp.
Liverpooli peatreener Jürgen Klopp. Foto: Carl Recine/REUTERS/Scanpix

Liverpooli jalgpalliklubi peatreeneril Jürgen Kloppil oli pärast laupäeval toimunud 2:1 võidumängu Stoke City üle hea meel, et meeskond näitas võrreldes eelmise kolmapäeva 2:2 viigiga Bournemouthi vastu hoopis paremat minekut.

Liverpool jäi laupäeval võõrsil toimunud kohtumises Stoke City vastu avapoolaja lõpus 1:0 kaotusseisu, kuid teiseks poolajaks vahetusest platsile sekkunud Philippe Coutinho ja Roberto Firmino tabamused tõid Punastele lõpuks raske võidu. Nii säilitati liigatabelis vajalik kolmas koht, sest neljal paremal meeskonnal on võimalus järgmisel hooajal Meistrite liigas kaasa lüüa. «Näha oli, et mängisime paremini võrreldes Bournemouthi kohtumisega. Me ei löönud enam pikka palli ette, kui seal polnud kedagi,» rääkis Klopp Liverpooli kodulehe vahendusel.

«Me pole just kõige mugavamas olukorras praegu ning seetõttu tunnustan kutte iga punkti eest, mis nad välja võitlevad. Meil on mitu põhikoosseisumängijat vigastusega väljas, mistõttu oleme raskes situatsioonis, kuid ega keegi ei oota meie järel. Paraku pole võimalik mängida näiteks nädala jagu hiljem, kui oleksime võib-olla paremas seisus,» möönis 49-aastane sakslane.

«Sestap soovin ma vaid, et igaüks võitleks Meistrite liiga koha nimel. Kas me suudame hooaja lõpuks olla seal, kus me soovime? Keegi ei tea, aga anname endast parima,» lisas Klopp kuus mängu enne hooaja lõppu. Järgmisena kohtub Liverpool pühapäeval võõrsil West Bromwich Albioniga, kes asub liigatabelis 8. positsioonil.

Inglismaa kõrgliiga esikuuik:

  1. Chelsea 75 punkti (31 mängust)
  2. Tottenham 68 p (31)
  3. Liverpool 63 p (32)
  4. Manchester City 61 p (31)
  5. Manchester United 57 p (30)
  6. Arsenal 54 p (29)
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles