Rio olümpial omapärasesse seksiskandaali sattunud sportlane rääkis suu puhtaks

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ingrid Oliveira
Ingrid Oliveira Foto: Instagram

Rio olümpial omapärase seksiskandaali pärast meediatähelepanu alla sattunud Brasiilia sünkroonvettehüppajad Ingrid Oliveira ja Giovanna Pedroso pole tänaseni oma suhteid suutnud taastada.

Naised läksid omavahel raksu, kuna Oliveira viskas võistkonnakaaslase Pedroso hotellitoast välja, et ta saaks segamata Brasiilia kanuusportlase Pedro Goncalvesiga seksida. Pedroso ei suutnud Oliveira käitumist uskuda. «Olen neli aastat oodanud, et saaksin olümpial osaleda, tema tahtis aga lihtsalt lõbutseda ning viskas mu toast välja,» ütles ta pärast juhtunut ajakirjandusele.

Tüli oli sedavõrd tõsine, et paar läks pärast 10 m sünkroonhüpete võistlust lahku. «Ega me pole tänaseni suhelnud. Läksime mõlemad oma teed,» vahendab Iltalehti Oliveira hiljuti öeldud sõnu.

«Kogu see skandaal oli minu jaoks väga raske. Inimesed rääkisid sotsiaalmeedias minust halba,» meenutas Oliveira läbielatut. «Inimesed teevad ikka vigu, kuid ma olen veel noor. Saan aru, et tegin vea ning ei korda seda. Samas võivad inimesed väga õelad olla, mulle tehti skandaaliga palju haiget.»

Giovanna Pedroso ja Ingrid Oliveira. Foto:
Giovanna Pedroso ja Ingrid Oliveira. Foto: Foto: Wong Maye-E/AP
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles