Sõudjad proovivad MK-etapil ning kahe- ja neljapaatidel uusi koosseise

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kahel viimasel hooajal on aasta kõige tähtsamal võistlusel olnud neljapaadil stardis kooslus Andrei Jämsä (vasakult), Allar Raja, Tõnu Endrekson ja Kaspar Taimsoo. Sel hooajal esialgu veel katsetatakse.
Kahel viimasel hooajal on aasta kõige tähtsamal võistlusel olnud neljapaadil stardis kooslus Andrei Jämsä (vasakult), Allar Raja, Tõnu Endrekson ja Kaspar Taimsoo. Sel hooajal esialgu veel katsetatakse. Foto: CARLOS BARRIA/REUTERS

SÕUDMINE. Olümpiahooajale järgnev katsetamine jätkub ka Eesti sõudekoondises. Nädalavahetusel Zagrebis Horvaatia Openi sõitude järel otsustati 5.–7. maini Belgradis toimuval MK-etapil katsetada kahe- ja neljapaatidel uusi koosseise.

Zagrebis peetud jõuproovil näitasid Eesti kahepaatidest parimat minekut Allar Raja ja Tõnu Endrekson. Võistlusel teisena üle finišijoone tulles jäädi alla ainult Rio olümpiavõitjale Martin Sinkovicile ja tema noorele paarilisele Luka Baricevicile.

Ülejäänud finaali jõudnud eestlastest said Kaspar Taimsoo ja Sten-Erik Anderson neljanda ning Kaur Kuslap ja Joosep Laos viienda koha.

Belgradis asuvadki kahepaadil starti Endrekson ja Raja. «Nemad on olümpial käinud meestest talvise pausi järel ehk parimas hoos,» põhjendas peatreener Matti Killing.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles