Ranieri teab, kes tema vallandamise taga oli

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Claudio Ranieri ja Kasper Schmeichel.
Claudio Ranieri ja Kasper Schmeichel. Foto: DARREN STAPLES/Scanpix

Poole hooaja pealt Leicester City peatreeneri ametipostilt vallandatud Claudio Ranieri usub, et keegi klubi sees olnud inimestest töötas pidevalt tema vastu. Ühtegi mängijat ta aga ei süüdista.

Veebruaris lahti lastud treenerilt küsiti Sky Sportsi eetris, kas ta arvab, et mõni mängijatest võis tema vallandamise taga olla. «Ei, Ei, Ei,» oli itaallase kiire vastus.

«Võib-olla oli see keegi, kes oli minu selja taga. Mul oli väike probleem aasta enne tiitlivõitu. Võib-olla sel aastal, kui me kaotasime, avaldasid need inimesed veel rohkem juhtkonnale survet,» käis Ranieri välja oma versiooni.

Kui Ranieri vallandati, lahutas Leicesteri väljalangemistsoonist punkt. Tema asemel määrati peatreeneriks senine abitreener Craig Shakespeare, kes klubi tõstnud liigatabelis 11. kohale. Ranieri aga ei taha täpselt öelda, keda eelneva jutuga silmas pidas.

«Ma ei taha öelda, kes ta oli. Ma olen lojaalne mees. Seda, mida ma pidin ütlema, ütlesin talle näkku,» lausus Ranieri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles