Anett Kontaveit alustas Bieli turniiri väärt võiduga

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit.
Anett Kontaveit. Foto: Andres Kudacki/AP/SCANPIX

Maailma edetabelis 99. kohal olev Anett Kontaveit alustas Šveitsis Bielis toimuvat 250 000-dollarilise auhinnafondiga WTA tenniseturniiri 7:6 (2), 6:2 võiduga kunagise Briti esinumbri Heather Watsoni üle, kes on tänaseks maailma edetabelis 110. kohal.

Kontaveit lõi poolteist tundi kestnud kohtumises viis serviässa ja tegi kaks topeltviga, Watson sai kirja aga koguni seitse topeltviga. Esimeselt servilt võitis eestlanna 85% punktidest ja kinkis Watsonile vaid ühe murdepalli, mille britt avasetis ka võitis. Kontaveidil endal oli murdepalle mängu jooksul koguni 18, millest ta realiseeris vaid kolm, ent võiduks sellest piisas.

24-aastane Watson on parimal hetkel olnud maailma edetabelis koguni 38. kohal. Mullu võitis ta segapaarismängus koos soomlase Henri Kontineniga Wimbledoni turniiri. Kontaveidi ja Watsoni mängu võitja läheb teises ringis kokku venelanna Jevgenia Rodinaga (WTA 80.), kes juhtis Timea Babosi (WTA 30.) vastu 7:6 (7), 4:2, kui ungarlanna oli sunnitud edasimängimisest loobuma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles