Madridi Real huvitub Robert Lewandowskist

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Lewandowski.
Robert Lewandowski. Foto: Christian Kolbert/Pixathl/SIPA/Christian Kolbert/Pixathl/SIPA/Scanpix

Jalgpalli Meistrite liigas kohtuvad veerandfinaalis omavahel Madridi Real ja Müncheni Bayern. Kohtumise eel on ühe kesksema persoonina esile kerkinud Bayerni poolakast ründaja Robert Lewandowski, keda väidetavalt sooviks oma ridades näha just Real.

Lewandowski on sel hooajal löönud Bundesligas 27 kohtumisega 26 väravat. Euroopa suurliigades on rohkemat suutnud ainult Edinson Cavani ja Lionel Messi.

Bayeri tegevdirektor Karl-Heinz Rummenigge andis mängu eel intervjuu Hispaania ajalehele AS ja tunnistas, et Bayern ei kavatse suvel oma tähtmängijast loobuda ja poolakat Realile müüa.

«Perez (Reali president Florentino Perez) teab, et me ei loobu mängijatest, keda me ei taha müüa,» põrutas Rummenigge. «Euroopa tippklubid teavad, millised tehingud on võimalikud. Paar aastat tagasi müüsime me Realile Toni Kroosi ja nemad müüsid meile Xabi Alonso. See oli mõlemale osapoolele rahuldust pakkunud vahetus.»

Bayern ja Real peavad oma veerandfinaalseeria esimese kohtumise kolmapäeval. Avamäng peetakse Münchenis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles